In het bezit van een lease auto met een kastje voor ritregistratie? Grote kans dat je baas meekijkt waar jij allemaal rijdt! Maak duidelijke afspraken over privacybescherming.

Met Fleetassist is dit niet meer nodig. Fleetassist is er ook voor de leaserijder die zijn of haar privé kilometers gescheiden wil houden voor collega’s en de werkgever. Ben je verplicht een overzicht van het totaal aantal private en zakelijke kilometers op jaarbasis te overleggen? Geen probleem! Door middel van de P/Z (Privé / Zakelijk) schakelaar is door middel  van een druk op de knop te schakelen tussen privé en zakelijk.

In privé modus wordt het GPS signaal niet doorgegeven, maar tellen de kilometers wel door! Niemand kan dus zien waar je privé rijdt of hebt gereden, maar uiteindelijk is wel te achterhalen hoeveel kilometer er privé is gereden. Met Fleetassist is éénvoudig een rapportage uit te draaien van het totaal aantal private en zakelijke kilometers per periode.