Voertuig-verhuurbedrijf Sixt Rental heeft een partnerschap gesloten met Ruptela Telematics. Deze samenwerking is ontstaan doordat Sixt de wens had om de grip op het verhuurproces uit te breiden.

Hoge betrouwbaarheid en groot gebruiksgemak golden voor Sixt als belangrijkste voorwaarden in het selectieproces. Ruptela biedt met de FM-Tco4 LCV de perfecte oplossing voor deze wens. De FM-Tco4 LCV is dankzij de plug&play installatiemethode perfect om in relatief korte tijd op grote hoeveelheden voertuigen te implementeren. Daarnaast heeft de FM-Tco4 LCV een betouwbaarheidsgraad van 99,9%.

De FM-Tco4 LCV wordt gebruikt om inzicht te verschaffen in brandstofverbruik, kilometrage en de start- en eind coördinaten van de voertuigen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit voorop

Fleetassist is de Nederlandse partner van Ruptela en werkt ook uitsluitend met de oplossingen van Ruptela. Voor Fleetassist staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel, wat heeft geleid tot de samenwerking met Ruptela Telematics. Dankzij de revolutionaire installatiemethode van Ruptela kan de apparatuur geplaatst worden zonder enige schade aan het voertuig te doen, waardoor er ook geen inbreuk op de voertuiggarantie plaatsvindt. Op deze wijze kan Fleetassist uw voertuigen perfect en veilig uitrusten met telematica soft- en hardware.