Vraag offerte aan
Vraag demo aan

Rittenregistratie en Fleetmanagement voor Particulieren, ZZP, MKB, Groot zakelijk en (Semi)-overheid

Altijd en overal tachograafdata uitlezen. Waar je voertuig ook is.

Always in control met onze tachograaf downloadfunctie

  • Realtime inzage
  • Automatische download
  • Betrouwbare data
  • Compatibiliteit gegarandeerd
  • Flexibele installatie
  • Online demo

Realtime inzage in rij- en rusttijden

Met de Fleetassist tachochraaf module heb je altijd alle gegevens van jouw voertuigen binnen handbereik. Je weet precies hoe lang er tijdens een werkdag of -week is gereden, gerust en stil gestaan om te laden of te lossen. Maar je ziet ook wanneer een bestuurderskaart niet is aangemeld en welke overtredingen er zijn begaan. Waar je ook bent, waar je chauffeurs ook rijden.

Vraag offerte aan!

Een actuele administratie. Zonder dat je daar iets voor hoeft te doen

Jij wil je administratie zo actueel mogelijk houden. En het liefst zonder er zelf uren aan kwijt te zijn. Daarom geef je vooraf aan wanneer het massageheugen en chauffeurskaarten gedownload moeten worden. Iedere dag? Iedere week? Iedere maand? Of na een door jouw gekozen interval? Het is maar net wat jij prettig vindt.

Vraag offerte aan!

Nooit meer verkeerde data door verkeerde bedrijfskaarten

Heb je veel voertuigen, veel chauffeurs en meerdere entiteiten? Dan is de kans groot dat er zo nu en dan een verkeerde bedrijfskaart wordt gebruikt in jouw voertuigen. Zonder dat jij of je chauffeur dat door heeft. Het gevolg is dat het systeem onjuiste of onvolledige data downloadt. Dat wil je koste wat kost voorkomen. Met Fleetassist wijs je één of meerdere bedrijfskaarten eenvoudig toe aan een voertuig. Zo weet je zeker dat je data altijd 100% betrouwbaar is.

Vraag offerte aan!

Samen kijken we wat mogelijk is in jouw situatie

Je bent benieuwd of een tachograaf op afstand uitlezen zomaar mogelijk is in iedere vrachtwagen. In de regel kan dit vanaf 2008/2009 bij VDO en Stoneridge tachografen. Maar er zijn altijd uitzonderingen. Voor de zekerheid kun je de compatibiliteitslijst bekijken of contact met ons opnemen. We kijken graag met je mee naar jouw situatie.

Installatie wanneer het jou uitkomt

Jouw vrachtwagens hebben een volle agenda. Daarom komen wij bij je langs wanneer het jou uitkomt. Onze specialisten installeren de remote tachograaf downloadfunctie via twee methodes, namelijk:

 

  • Via een CANBUS-verbinding achterop de tachograaf
  • Via de K-line, door middel van een front download connector. Met name relevant voor voertuigen met een tachograafplicht en 12 volt voeding.

Dat wil ik zien

We kunnen uren vertellen over onze tachograaf downloadfunctie. Maar we kunnen het je ook laten zien. Geen lange, kostbare afspraak, maar gewoon een online demo via remote desktop. Dan laten we zien hoe je met Fleetassist volledig in control bent en blijft over jouw wagenpark. Ook buiten Nederland.

Demo aanvragen

Benieuwd hoe het werkt en wat je kan zien?