Privé stand voertuigvolgsysteem

Privacy is in Nederland voor iedereen een belangrijk item en dat is terecht. Niet iedereen hoeft te weten waar iedereen zich bevindt.

Fleetassist heeft een perfecte oplossing voor bedrijven die inzicht willen in de zakelijke bewegingen en het privé gedeelte willen afschermen. Het voertuigvolgsysteem kan via een schakelaar worden ingesteld op zakelijk en privé. Wanneer zakelijk een rit wordt gereden is deze te volgen via ons platform. Tevens kunnen deze ritten allemaal worden gerapporteerd. Wanneer de bestuurder de auto op privé zet is het voertuig niet meer te volgen en worden de ritten ook niet geregistreerd. Let op; deze ritten en locaties zijn achteraf ook niet meer te herleiden. Privacy = privacy.

De voordelen van deze privé functie zijn;

 • Doortellende kilometerstand, dus geen gaten in de administratie
 • Zakelijke bewegingen van het wagenpark zijn altijd inzichtelijk
 • Privé kan de werkgever geen medewerkers volgen

Op de voorbeelden hier rechts ziet u 2 casussen.

Bij afbeeldingen 1 ziet u een lange stippellijn van A naar B. Dit is vanaf het moment dat de schakelaar op prive gezet wordt tot deze weer op zakelijk gezet wordt. Tussentijdse routes zijn niet zichtbaar. U kunt bijvoorbeeld van Eindhoven naar Amsterdam rijden. Dit zal niet zichtbaar zijn in de rapportages en routes in het platform.

Op afbeelding 2 ziet u links onder dat de schakelaar op prive staat. Voertuig draait stationair maar geeft geen actuele locatie. Alleen laatst bekende locatie. Alle prive ritten kunnen wij niet terug houden, gelieve hiermee rekening te houden.

Wat zijn de kosten?

Om een indicatie van de kosten te krijgen maken wij graag een offerte. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Tevens kan via onze website ook een live demo worden aangevraagd. Binnen 15 minuten van achter de eigen computer kan een live demo worden gegeven en is gelijk duidelijk of het product aansluit bij de wensen.

Vraag hier een offerte aan!

Nu met gratis proefplaatsing, niet goed geld terug in 30 dagen!

  Naam / Bedrijfsnaam

  Email

  Onderwerp

  Productinteresse

  Aantal voertuigen

  Telefoonnummer

  Bericht