RITREGISTRATIE & LIVE VOLGEN

Fleetassist maakt gebruik van de laatste state-of-art hardware voor ritregistratie en fleetmanagement. In 95% van de gevallen maken wij gebruik van één blackbox welke diverse mogelijkheden heeft qua configuratie.

De RUP01 ritregistratie en track & trace module is voorzien van de nieuwste GPS technologie die zelfs al is voorbereid op de opvolger van de GPS, namelijk het GLONASS netwerk. De hardware is voorzien van een interne batterij zodat alle ritregistraties en andere informatie zo goed mogelijk geback-upt is.

De hardware communiceert uitsluitend met onze eigen servers. Alle data is versleuteld met de hoogst mogelijke encryptie. Alle servers voldoen aan de hoogst gestelde ISO normen. Informatie wordt uitsluitend opgeslagen in een eigen serverpark.

HARDWARE ECODRIVE

Steeds meer bedrijven willen maatschappelijk verantwoord ondernemen en een bijdrage leveren aan het milieu. Fleetassist biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het rijgedrag van medewerkers, ook wel rijgedrag analyse, ECOdrive of Greendrive genoemd.

Voor het in kaart brengen van het rijgedrag heeft Fleetassist een speciaal Track & Trace / ritregistratie systeem. Dit systeem heeft de mogelijkheid om CANBUS te koppelen met het Track en Trace systeem.
Standaard heeft ons systeem een basis rijstijl analyse. Met een koppeling op het CANBUS netwerk van het voertuig wordt aanvullende informatie weergeven, waardoor een uitgebreide rijstijl analyse mogelijk is. Om dit mogelijk te maken gebruiken wij hiervoor de RUPCAN01.

Met de RUPCAN01 is het zelfs mogelijk op afstand standaard storingscodes uit te lezen. Informeer vooraf altijd eerst of het voertuig wordt ondersteund. Meer informatie over Ecodrive of Greendriving vind u bij “Rijgedrag analyse”.

5 redenen waarom Fleetassist

Hoge R.O.I.

Fleetassist verdient zichzelf  in korte tijd terug door o.a. tijd- en brandstofbesparing! Al geschikt vanaf 2 auto’s..

Meten is weten

Volledige controle over elke beweging van uw wagenpark! Met Fleetassist heeft u altijd en direct inzage tot in het detail.

24/7 online

Het platform is 24/7  en wereldwijd bereikbaar via elk apparaat. Hierdoor heeft u altijd en overal grip op uw wagenpark!

Maandelijks opzegbaar

Bij ons krijgt u geen wurgcontract van een jaar. U kunt gewoon elke maand opzeggen!

Veiligheid

Onze servers voldoen aan de strengste certificeringen en laatste privacy eisen. Onze hardware en software voldoet aan alle Europese eisen.

Vraag hier een offerte aan!

Nu met gratis proefplaatsing, niet goed geld terug in 30 dagen!

  Naam / Bedrijfsnaam

  Email

  Onderwerp

  Productinteresse

  Aantal voertuigen

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige oplossingen

  Fleetassist heeft voor iedere klant de juist passende oplossing. Of het nu gaat om ritregistratie, fleetmanagement, rijstijl analyse, alles is mogelijk met Fleetassist. Uw partner in fleetmanagement. Kies hieronder voor onze verschillende oplossingen.

  Ritregistratie

  Voordelig, simpel en gemakkelijk ritregistratie bijhouden via de Fleetassist ritregistratie software. Altijd een sluitende ritregistratie.

  Fleetmanagement

  Stabiel en betrouwbaar voor 1 tot duizenden gebruikers. Gebaseerd op technieken die bedrijven zoals Google en Amazon gebruiken! Multibrowser!

  Greendriving

  Krijg 24/7 en overal ter wereld inzicht in het rijgedrag van uw wagenpark. Bespaar kosten op brandstof en kostbaar onderhoud..

  Hardware

  State-of-art fleetmanagement hardware geschikt voor elke oplossing! Nu ál uitgerust met de opvolger van GPS, namelijk GLONASS!

  Hardware

  State-of-art fleetmanagement hardware geschikt voor elke oplossing! Nu ál uitgerust met de opvolger van GPS, namelijk GLONASS!

  Software

  Intuïtieve fleetmanagement software, geschikt voor iedereen. Bereikbaar op elk medium waaronder PC, tablet of smartphone. Zonder APP!