Beste relatie,

Het kan u niet ontgaan zijn dat de overheid ingrijpende maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19 virus heeft doorgevoerd. Deze maatregelen hebben een groot effect op de inwoners en ondernemingen van Nederland. Dit geldt ook voor Fleetassist.
Het blijft ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch dienen wij ook voorzorgsmaatregelen te treffen voor zowel uw eigen veiligheid als die van onze collega’s.

In verband met de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zullen wij op aangepaste wijze te werk gaan. In het kort zal dat neerkomen op onderstaande aanpassingen:

Afspraak maken: Uiteraard kunt u nog gewoon bij ons terecht voor alles voor uw voertuig(en). Doordat veel collega’s vanuit thuis werken is het helaas wel mogelijk dat u iets minder snel geholpen kan worden dan dat u van ons gewend bent. Ons hoofdkantoor is gevestigd nabij Eindhoven. Voor de zekerheid hebben wij besloten om afspraken op deze locatie voorlopig zo min mogelijk in te plannen. Onze monteurs zijn woonachtig in heel Nederland en kunnen daarmee nog steeds bij u op locatie komen. Wel zullen wij rekening houden met beperkte reisafstanden. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij allemaal ons steentje bij dienen te dragen aan het beperken van eventuele verspreidingsrisico’s.

Inbouwwerkzaamheden: Wij zouden u willen verzoeken uw auto zo schoon mogelijk bij de monteur achter te laten. Nadat de monteur uw auto beveiligd heeft zal hij hetzelfde doen. Zo zorgen we er samen voor dat het risico op besmetting geminimaliseerd wordt. Onze monteur zal een definitieve beoordeling doen of de situatie veilig en werkbaar voor hem is.

Het is voor iedereen een uitdaging om zo goed mogelijk met de COVID-19 situatie om te gaan. Fleetassist hoopt met bovenstaande maatregelen u toch zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen.
Wij rekenen op uw begrip, en hopen zo snel mogelijk de reguliere werkzaamheden te kunnen hervatten.

Indien u vragen heeft omtrent ons maatregelenplan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij wensen iedereen sterkte in deze onzekere tijd.

Vriendelijke groet,

Team Fleetassist B.V.