Fleetassist geeft 24/7 live inzicht in waar uw voertuig zich momenteel bevindt. Zie in één oogopslag of het contact aan staat en of het voertuig in beweging is. Ontvang een melding op uw telefoon wanneer het contact op buitengewone tijd (bijvoorbeeld nachtelijke uren) wordt aangezet. Daarnaast kunnen notificaties op de telefoon, in de mailbox en het platform worden afgegeven wanneer een voertuig een bepaald gebied in- of uitrijdt (bijvoorbeeld het passeren van een landsgrens).

Bovendien is Fleetassist te koppelen aan het alarmsysteem en de startblokkering in uw voertuig! Gaat het alarmsysteem in uw voertuig af? Fleetassist ontvangt dit signaal en stuurt u direct een mail en sms waardoor met de melding en de locatie waar uw voertuig op dat moment is.

Sleutel of geen sleutel, u bepaalt of het voertuig te starten is. Schakel met uw telefoon of desktop de startblokkering van uw voertuig in en uit. Via het Fleetassist platform is de startblokkering in en uit te schakelen.