Fleetassist heeft een update uitgerold om uw logistieke planning nóg gemakkelijker te maken. Met de Fleetassist Task en Route Planning uitbreiding kunt u automatisch de snelste routes laten genereren aan de hand van orders en geplande taken. Zo kunt u uw wagenpark nog efficiënter laten rijden en daarmee nog meer kosten besparen!

Voorheen was de modulen orders & tasks al aanwezig, maar deze is volledig opnieuw ontwikkelt. Daarbij is ook de On-Track app volledig op de schop gegaan.

Routes plannen vereenvoudigd

Het correct plannen van uw te rijden routes is een essentieel onderdeel van uw logistieke stromen. Fleetassist kan u hierbij helpen door automatisch routes te genereren aan de hand van de opgegeven leveradressen. Fleetassist zal verschillende routes voorstellen waarbij rekening gehouden zal worden met zaken zoals route lengte, levertijden en verwachte aankomsttijden. De Fleetassist Task & Route planner kan tot wel 3 verschillende route suggesties aanbieden.

Iedere voorgestelde route is gemakkelijk zelf aan te passen door locaties toe te voegen of te verwijderen. Ook kunt u voertuigen koppelen en notities voor uw chauffeurs plaatsen.

Live volgen dankzij real-time monitoring

Met Fleetassist is het mogelijk om de live locatie van voertuigen en vracht te volgen. Daarmee is het mogelijk om een zeer precieze verwachte aankomsttijd in te schatten. De actuele aankomsttijd wordt continue geüpdatet zodat u altijd weet waar u aan toe bent en precies weet of uw leveringen op tijd zullen aankomen. Alle data is overzichtelijk terug te zien in één scherm, zowel de status van uw vracht, van uw chauffeur als eventuele zaken die uw aandacht vereisen.

Fleetassist Task & Route Planner

Met Fleetassist kunt u gemakkelijk routes plannen op basis van ingevoerde leveradressen

Analyses voor een hogere ROI

Fleetassist geeft u de mogelijkheid uitgebreide analyses uit uw rittenregistratie te halen. Niet alleen kunt u precies zien waar en wanneer uw voertuigen op de weg zijn geweest, ook kunt u op basis van feitelijke informatie uw logistieke stromen nog verder finetunen. Fleetassist Task & Route Planning biedt u de middelen om operationele kosten te berekenen op basis van uw routes. Zo kunt u uw geplande routes en de daarbij behorende kosten vergelijken met de daadwerkelijke gemaakte kosten en resultaten.

On-Track app

Met de vernieuwde  On-Track app is communicatie nog eenvoudiger geworden. Chauffeurs kunnen sneller en gemakkelijker orders ontvangen, beheren en actief communiceren met de backoffice. Alle communicatie verloopt via TrustTrack waardoor geen extra software noodzakelijk is. Op korte termijn zal de On-Track ook worden uitgebreid met een geïntegreerde routeplanner, welke rekening houdt met alle truck attributen zoals lengte, hoogte, gewicht etc. Hierdoor zal de On-Track app nog beter geïntegreerd zijn met uw wagenpark.

on-track fleetassisist fleetmanagement

 

Met Fleetassist kunt u veel meer dan enkel uw rittenadministratie op orde brengen. Fleetassist biedt u de tools om uw logistieke stromen zo kosten- en tijd efficiënt in te richten. Benieuwd wat Fleetassist voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten via ons contactformulier of bel ons op 088-0123 300 om vrijblijvend te bespreken hoe Fleetassist ook uw onderneming vooruit kan helpen!